Prodat Hotel, Siem Reap, Phnom Penh, Kambodža, Siem Reap

Prodat - Cod. 31006

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 700 m²
  • Pocet pokoju: 19
  • Podlazí: 4

19 Room Boutique Hotel pro prodej v Siem Reap, Kambodža. Ziskový a velký Investice do nemovitostí. Tam je stávající nájemce s 2 roky zůstávají na jejich pronájem. Nájemné je 3.500 $ měsíčně. Je to jen 2 minuty chůze od Old Market / Pub Street a novým Hard Rock Cafe se nachází v blízkosti stejně. V hotelu je také obklopen mnoha restauracemi, stánky s občerstvením a restaurací. Všechny pokoje jsou vybaveny celou řadou vymožeností, jako je posezení, bezdrátovým připojením k internetu, minibarem, župany a kabelovou TV.

Kromě toho, pokoje mají výhled na město a mají balkon, kde je možné vystoupit a vychutnat čerstvý vzduch a klid Siem Reap. V hotelu je rekreační zařízení patří střešní zahradu s výhledem na město a in-house masáže. Hotel nabízí restauraci, střešní Sky Cafe, recepce a business centrum.

Majitel absentující, žijící v Austrálii. Prodejní cena je $ 800, 000. Otevřený všem nabídkám. Předběžné vyjádření zájmu ze strany e-mailem přímo z identifikovatelných a finančně kvalifikovaných ředitelů či jejich licencovaného R. E.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB